In de omgeving

ACTIVITEITEN

OP AVONTUUR

Er is zoveel te ontdekken op Curaçao! Koloniale landhuizen, Flamingo's, Zoutpannen, Aloë Vera Plantage, Shete Boka, Zwemmen met Dolfijnen, teveel om op te noemen. Overal begroeten de mensen elkaar en is de lokale bevolking altijd in voor een praatje. Denk aan livemuziek, de zee zo blauw, bountystrand en heerlijk eten. Grote kans dat dit eiland Curacao je hart een beetje sneller doet kloppen!

STRANDEN


Het zand is witter dan wit en het
water is blauwer dan blauw.
Op Westpunt vind je de mooiste strandjes, sommige behoren tot de mooiste ter wereld.
We hebben een top 10 gemaakt van onze favorieten!


DUIKEN


Playa Kalki (naast Villa Westpunt) is één van de beste duikplekken op Curaçao.
Je komt regelmatig andere duikers tegen. Het zicht onder water is gemiddeld 30 meter en het duurt slechts 3 minuten om de koraalmuur te bereiken, die een verval van 18 meter heeft.


RESTAURANTS


Als foodie op Curacao kun je je hart ophalen. Overal zijn leuke restaurants met zeer goed eten.
De keerzijde van zoveel aanbod is dat het lastig kiezen is.
Wij hebben onze favorieten in Westpunt voor je op een rijtje gezet! Eet smakelijk!

CHRISTOFFELBERG


Als je op Curaçao bent, moet je zeker de Christoffelberg beklimmen. Het is een pittige, maar mooie klim vol verrassingen!
Eenmaal boven heb je een gigantisch uitzicht over Curaçao.

WILLEMSTAD


Willemstad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en het is gemakkelijk te begrijpen waarom, tussen de snoepkleurige gebouwen langs het water waar de drijvende pontjesbrug van Koningin Emma elke dag open en dicht gaat.

DOLFIJNEN


Je dag kan niet beter beginnen dan zwemmen met dolfijnen! Geniet van de unieke en persoonlijke ervaring van echte interactie tijdens het zwemmen met dolfijnen in hun natuurlijke lagune. De dolfijnen kiezen zelf wanneer ze willen zwemmen met jou.